Individuele crematie

Wilt u graag de assen van uw huisdier terug mee naar huis nemen in een urne of wil u de assen zelf ergens uitstrooien of begraven? Dan kiest u voor een individuele crematie. Uw huisdier wordt volledig apart gecremeerd, zodat u 100% de assen van uw huisdier terug mee naar huis kan nemen.

Hoe zal het allemaal verlopen?

Van zodra u weet dat u helaas afscheid moet nemen van uw huisdier, kan u ons contacteren voor een afspraak. Zo kunnen we alles samen bespreken. U kan ervoor kiezen om uw huisdier zelf te brengen op het afgesproken uur of wij komen uw huisdier bij uw thuis of bij uw dierenarts ophalen. Wenst u bij ons afscheid te nemen van uw lieve vriend? Dan kan dit in alle rust in onze afscheidsruimte. Uw vragen en wensen worden volledig besproken. We maken ook altijd tijd voor uw verhaal.

U bent vrij in de keuze hoe u de assen van uw huisdier mee naar huis wenst te nemen. U kan ervoor kiezen om alle assen samen of gedeeltelijk in een urne of sieraad mee te nemen. De overige assen worden dan in een uitstrooi-emmertje gedaan. Ook als u alles wenst uit te strooien op een plaats naar keuze kan u alle assen zo meenemen. Na de individuele crematie worden de assen onmiddellijk in de door u gekozen urne of uitstrooi-emmertje gedaan. De gegevens van uw huisdier volgen het hele proces van A tot Z. Indien u wenst maken we voor de crematie een pootafdrukje van uw huisdier op een houten plaatje en doen we wat plukjes haren in een houten kistje. Beide kunnen we graveren met de gegevens van uw huisdier.

Klik hier voor de volledige prijslijst per kg.

De volgende gepersonaliseerde aandenkens maken we graag extra voor u.

Afscheidsruimte
Afscheidsruimte
Pootafdruk
Vb van een kat zijn gepersonaliseerd kistje en pootafdrukje