Getuigenissen

Onderstaand kan u uw getuigenis plaatsen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen of te verwijderen.
54 berichten.
Evelyne uit Genk
Hey, Hartelijke dank voor je goede ontvangst, de lieve woorden en ook de tijd dat je naar ons verhaal geluisterd hebt, je bent ontzettend lief ook de manier hoe je onze brasje neergelegd hebt, de na service was even lief doir je assistente gebeurd weer met een liefdevolle manier. Hartelijk bedankt voor jullie steun en begrip.
Bianca Claessens uit Maastricht
Lieve Sarah, Bedankt voor de goede zorgen voor onze lieve viervoeter Blacky. We hebben elkaar niet gezien. Alleen elkaar via de telefoon gesproken. Je had je geduld en je was heel begripvol en je voelde echt met ons mee. Blacky heeft een mooi plekje thuis gekregen en ze is weer thuis.
Brigitte uit Maastricht
Sarah,even een woord van dank. Afgelopen zondag,16 juni,moesten we toch nog vrij onverwachts onze lieve Bijoux laten inslapen. Enorm lief en attent dat je dan ook op een zondag de tijd voor ons neemt om ons verhaal aan te horen. Het afscheid was moeilijk,maar door jou begeleiding,troostende woorden met liefde en respect voor Bijoux en ons verdriet,kunnen wij dit nu een plaats gaan geven. De ruimte om afscheid te nemen is bijzonder mooi en straalt veel rust uit.Heel fijn ook dat je hier de tijd krijgt die nodig is. Zรฉรฉr bijzonder is dat jij/jullie de tijd nemen om een persoonlijk aandenken te maken.Een kistje met haren,een pootafdruk op hout.En zelfs een pootafdruk extra omdat we dat graag wilde ivm een tattoo. Bijoux is dankzij jullie weer thuis,en ons gezin weer compleet ????????โค Enorm bedankt Sarah!! Brigitte,Jeffrey en kinderen
Nicole Frerรจjean uit Vliermaalroot
Geheel onverwacht en veel te jong moest ik afscheid nemen van mijn Allerliefste Mats โค๏ธ My soulmate โค๏ธ De pijn en het vreselijke gemis blijft, maar het deed zo deugd om in het moeilijkste moment zoveel empathy te krijgen… Mijn lief knuffelbeertje is thuis, waar ze hoort, dichtbij mij โค๏ธ Dankjewel voor de lieve opvang namens Matske en mij
Sandra Mooten uit Heerlen
Binnen 30 sec werd ons kleine meisje uit ons leven gerukt, intens verdrietig maar o zo dankbaar dat ze bij ons was. Ze heeft genoten van haar leventje bij ons. Dankzij jou heeft ze een waardig afscheid gekregen, onze dank is groot, ze is nu 'thuis'Danny de Volder Rust zacht lief klein meisje Chloรซ…????
Marieke & Xander uit Tongeren
Wij kunnen je niet genoeg bedanken voor alles. Belleke heeft een afscheid gekregen wat hij echt verdient! Ons ventje is er niet meer, maar dankzij jou hebben we mooie herinneringen mee naar huis kunnen nemen. Lieve bellie frikadellie, we missen je ontzettend hard! ????????
Cops-Thijs Guy uit Genk
Dag Sarah, Bedankt voor de goede zorgen voor onze Suzy. Ook voor de opvang achteraf voor ons, die ondersteunende babbel. Nu is onze meid terug thuis, waar ze thuishoort in ons midden. Nogmaals hartelijk dank voor alles Vriendelijke groeten Cops-Thijs Guy
Sonja en jan uit Maastricht
Heel hartelijk dank voor u goede zorg Van coco en manneke Zijn blij dat ze weer thuis zijn
Ivo Nunes uit Sittard
Beste Sarah, bedankt voor het waardig afscheid dat je onze Foxy hebt gegeven. Na bijna 14 jaar was het helaas tijd om haar te laten gaan, nu is mijn maatje weer thuis.
Morena Possanza uit Ulbeek
Beste Sarah, Vandaag zijn we onze boxer Luna bij jou komen halen, ik wil je graag bedanken voor je goede zorgen die je ons en onze viervoeter hebt gegeven. Je doet dit allemaal met heel veel liefde en ontzettend veel respect. Je bent een rots in de branding voor degene die met verdriet overblijven en voor de dieren die je de laatste zorgen geeft. En hoe een super mooi aandenken je hebt gemaakt ook weer met veel plezier en liefde. Nogmaals bedankt. Je bent zeker een aanrader voor iedereen. Een echte topper in je vak. Groetjes Morena en Stefan.
Dops Louis en Elza Wetzels uit Dilsen-Stokkem
Wij bedanken ons voor de goede ontvangst en de troostende woorden van Sarah Een vrouw die het verdriet van iemand weet aan te nemen Het is voor ons een grote troost te weten dat onze lieve hond met respect en goede zorgen is behandeld Nogmaals DANK JE SARAH.
Ivo Boom uit Maastricht
Heel veel dank voor Sarah die onze Jaydee met alle liefde en respect behandeld heeft nadat we haar helaas moesten laten inslapen. Ook de tijd die ze voor ons heeft genomen is iets waar we diep respect voor hebben. Ook de herinneringen die ze meegeeft is uniek. Bedankt Sarah…..
Vrancken Elvire uit Bilzen
Beste Sarah, Ik wil je graag bedanken voor de goede ontvangst, je medeleven, je steun, en je goede zorgen! Spikey heeft een waardig afscheid gekregen dankzij jou, hij heeft nu een mooi plekje thuis, terug dicht bij mij… Bedankt voor de gemaakte gepersonaliseerde aandenkens! Spikey, je was het zonnetje in huis. Je was er in moeilijke en eenzame tijden. Je was de vriend die er altijd was door dik en dun, waar je altijd op kon rekenen. Nu kon je niet meer, je was op… Lieve Spikey…slaap zacht en rust nu in vrede, het ga je goed mijn schat! " Je zal altijd verder leven in mijn hart "
Bernadine Engelen uit Lanaken
Beste Sarah. Graag willen we je bedanken voor de mooie wijze waarop we van onze kat Tielke hebben kunnen afscheid nemen. De ontvangst was zeer goed geregeld en je medeleven oprecht. Ieder moment konden we bij je terecht met vragen. Je bent een warme persoonlijkheid. De herinneringen die we mochten meenemen waren met liefde verzorgd. Dank je wel.
Laura neyens uit Bree
Wij willen je graag bedanken voor je warm ontvangst en steun, goede zorgen en mooi aandenken aan Rocky dit zullen we altijd koesteren. Van het hele gezin. Blijf dit zeker verder doen, dit is jou roeping!!
Jasmine croughs uit Kerniel
Dankjewel voor het luisterend oor en de troostende woorden waardoor ons leed een beetje dragelijker word. Wij zijn blij dat wij boemerke terug bij ons hebben en de extra's onderandere een mooi plaatje met pootafdruk van ons hondje. En een mooi doosje met boemer zijn haartjes, danku voor alles
Shana Schils uit Diepenbeek
Bedankt Sarah voor de troostende woorden en de goede zorgen voor Ollie. Jou lieve woorden en lieve zorg hebben een verschil gemaakt bij het plotse overlijden van mijne kleine Ollie. Dankzij jou heeft Ollie een mooi plekje bij mij gekregen. Dankjewel voor de mooie herinneringen. Ik zal hem nooit vergeten.
Fam. Verstraeten uit Sittard
Beste Sarah, hartelijk dank voor de goede zorgen voor onze poes Pluis en kater Prince, waarvan wij helaas in 3 maanden tijd afscheid hebben moeten nemen. Gewoon geweldig hoe je ons daarbij hebt begeleid. Inmiddels hebben ze beide weer een mooi plekje bij ons thuis gekregen.
Ans Raedts uit Maastricht
In het moment van groot verdriet en ongeloof om het verlies van mijn geliefde levensmaatje, had ik geen fatsoenlijk en eerbiedig afscheid kunnen nemen zonder de liefdevolle benadering, begrip en hulp van Sarah. Je merkte dat ze veel ervaring met huisdieren heeft en een groot invoelingsvermogen. Vandaar dat ik mijn allerliefste maatje met een gerust hart achter heb kunnen laten bij Sarah om haar met respect te laten verzorgen. En om haar uiteindelijk weer mee terug naar huis te mogen nemen.
Kelly stinkens uit Genk
Dankjewel voor het mooie afscheid van Simba , De mooie blijvende herinnering voor thuis , Je merkt meteen met hoeveel liefde en respect je omgaat met de dieren van iemand anders . Een luistererd oor en troostende woorden .